Anna ska bli smal!!

Nu får det vara nog. Jag har provat ALLT utan resultat. Men nu ger jag inte upp. Det finns en massa ursäkter men det skiter jag i.

Från botten och upp igen?

Kategori: Tankar

Känns som en riktig dålig följetong detta, jag kommer en bit på väg, sen händer något som får mig ur balans lite och då tappar jag allt, äter och slutar träna och går upp allt med råge igen. 
 
Nu i vinter har jag dessutom drabbats av en galet elak tarminflammation som slog ut mig totalt under 2 månader, sjukskriven, trött, deppad och tjockare än nånsin låg jag där i soffan dag ut och dag in. Sen hände nåt. Vi köpte hund. En fin underbar 6 månaders valp som gjorde att jag var tvungen att lyfta mitt tunga arsle från soffan och ta mig ut. Inte ibland utan varje dag. Första veckan var total pest, min kroppa var så sliten och nedgången av sjukdomen och all medicin att två ynka kilometer kändes som två mil. Men jag har kämpat på varje dag, Har börjat om att jobba nu och går uppåt en mil per dag, delat på två tillfällen, benen värker på grund av att jag är så tung men vila gjorde mig inte bättre så jag biter ihop och fortsätter att gå. 
 
Har börjat ändra kosten till det bättre också. Faller fortfarande offer för sötsaksjävulen ibland men jag försöker att inte gräva ner mig och tänka att det är kört utan att resa på mig på en gång och gå tillbaka till planen. Känns som att det största jobbet är att ändra mina tankar och stoppa mitt självskadande beteende. 
 
Vill komma i mål denna gång!! SKA komma i mål denna gång. Steg för steg mot ett bättre liv. 
Vägen är lång och troligen både vinglig och uppför, men nu gäller det, Jag måste välja livet och hälsan.